Helende Reis

Helende Reis: Op reis in jezelf, waar alle antwoorden aanwezig zijn. Via geleide meditatie contact maken met emotionele en fysieke blokkades en inzicht krijgen hoe deze is zijn ontstaan en hoe je deze kan opheffen.

De Helende Reis, ook wel bekend als The Journey Therapie van Brandon Bays. Het is een therapievorm waarbij je, onder mijn begeleiding, een diepgaande en helende innerlijke reis maakt. Het is als het ware een geleide meditatie. De effectiviteit van deze reizen wordt verhoogd door een uitgekiend gebruik van ontspanningstechnieken, visualisaties en NLP.
De reis brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en geeft je inzichten en antwoorden over situaties uit het verleden en/ of situaties die nu in je leven spelen.
Daarnaast kunnen herinneringen worden vrijgemaakt door specifieke aandacht te geven aan de plaatsen in het lichaam waar (emotionele) pijn zit opgeslagen. Ook aan lichamelijke kwalen zitten herinneringen gekoppeld. Door bewustwording hiervan, inzicht en loslaten, krijgt het lichaam de kans om te helen. Dit kan door werken tot in de cellen, zodat je zelfgenezend vermogen gereactiveerd wordt en je zelfs van fysieke klachten bevrijd kunt worden.
Doordat er op zeer diep niveau gewerkt wordt, kan de therapie een enorme uitwerking hebben. Zowel op fysiek als ook op emotioneel en mentaal niveau is dit te merken. Het belangrijkste is dat je in contact komt met je enorme potentie en kracht die je in essentie bent.

Tijdens de helende reis vind je de antwoorden in jezelf. Emoties zijn niet langer lastig, maar welkom.

Mijn ontmoeting met Brandon Bays tijdens de Journey intensive.

Tags

Dit vind je misschien ook interessant:

EMDR

EMDR
>