Bio-resonantie

Bio-resonantie: Een systeem dat (via elektromagnetisme net als een MRI) organen en systemen in het lichaam scant en geeft informatie over (voedsel)overgevoeligheden en toleranties, hormonaal systeem, emotionele ondersteuning etc.

Consult: Bioresonantie (duurt 1 uur)

Ter voorbereiding van het consult, stuur ik je een vragenlijst op. Dit helpt mij en jou om je huidige situatie beter in kaart te brengen.

De meeste mensen zijn zich er niet bewust van dat het lichaam bestaat uit trillingen. Alles in ons lichaam heeft een eigen specifieke trilling/resonantie. Als iets in ons lichaam uit balans is verandert deze frequentie. Dat kan ik meten met de nieuwste bioresonantie techniek. Hiermee kan ik de verstoringen herkennen en behandelen, zodat je lichaam de balans weer kan herstellen.

Na de intake en hulpvraag te hebben doorgenomen beginnen we met de bioresonantie-meting. Door 2 elektrodes vast te houden scant het apparaat jouw energetisch veld d.m.v. elektromagnetische golven. Zo wordt de oorzaak van de blokkade vastgesteld en gemeten wat er nodig is om weer in balans te komen. Zo krijg je het persoonlijke advies om jouw gezondheid en vitaliteit op peil te krijgen of te houden.

Je krijgt een, op maat gemaakt, homeopathisch middel mee naar huis om het genezingsproces (lichamelijk en/of emotioneel) te ondersteunen.

Als voeding een rol speelt, dan kan je ook een op jou afgestemd voedingsdieet mee krijgen en een desensibilisatiemiddel. Via de scan wordt er exact vastgesteld welk voedingsmiddel een allergie of intolerantie veroorzaakt. Door dit te vermijden kan jouw immuunsysteem en spijsverteringssysteem herstellen en vitaliteit toenemen.

Gebaseerd op de resultaten van de scan maken we een persoonlijk gezondheidsplan. Dit kan worden uitgeprint of worden opgestuurd via email. Daarbij kunnen er ook voeding(supplementen), homeopathie (vb. vaccinatie-ontstoring) of kruiden worden voor geschreven of getest worden.

Afhankelijk van de cliƫnt is het mogelijk om bij iedere vervolg afspraak (meestal om de 2 a 3 maanden) op een dieper niveau te werken. Sommige verstoringen hebben een stevige en langdurige aanpak nodig.

Klik Hier voor dit krantenartikel over bioresonantie.

Pamela Veldema legt uit hoe haar praktijk begonnen is en haar werkwijze. 
Hoe werkt bioresonantie? En hoe kun je dat combineren met andere therapieen?

Tags

Dit vind je misschien ook interessant:

EMDR

EMDR
>